Supboard verhuur

Om de SUP sport eens te ervaren kun je deze SUP ervaring aangaan door een SUP board bij SUP school Paddle & Surf te huren. Vanaf de basislocatie op het Indiëterrein heb je verschillende mogelijkheden om weg te suppen. Je zult versteld staan hoe anders je eigen omgeving er vanaf het water uit ziet!

Heb je meer tijd, dan zijn er rondom Almelo veel mogelijkheden om de verschillende zijtakken en wateren al suppend te verkennen.

De SUP boards zijn zowel te huur vanaf basislocatie op het Indiëterrein als op locatie in Twente (zie de voorwaarden). Wij raden u aan om per mail of telefoon vooraf een reservering te doen.

Bij reserveringen en verhuur op locatie waar wij rijdend naar u toe komen vragen wij vooraf een aanbetaling van € 25,- . Dit geldt niet voor reserveringen op de thuislocatie op het Indiëterrein.

Er zijn verschillende types SUP boards. Naast het standaard SUP board verhuren wij extra brede en lange boards om samen met een kind of zelfs samen met een hond te suppen!

Indien u een Big SUP wilt huren waar u met 8-10 personen op kunt suppen bent u ook bij ons aan het juiste adres. Watersportplezier gegarandeerd!

Bekijk hier onze tarieven