Arrangementen

Arrangementen2021-04-12T12:44:36+00:00

Arrangementen

Wij kunnen voor jou verschillende arrangementen samenstellen. Een culinaire combinatie in samenwerking met het Stadslab zorgt uiteraard voor het ultieme genieten! Ook voor een kinderfeestje, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of clinic ben je bij SUP school Paddle & Surf welkom.

Kinderfeestjes

Bent u op zoek naar een leuke wateractiviteit voor kinderen vanaf 10 jaar? SUP school Paddle & Surf biedt uitkomst. Een kinderfeestje op een SUP board eventueel in combinatie met een hapje en drankje bij het Stadslab op het Indiëterrein! De minimale leeftijd van de kinderen is 10 jaar en ze moeten in het bezit zijn van een zwemdiploma. Met spelletjes, wedstrijdjes en natuurlijk met een hoog fungehalte een zeer compleet waterfeest.

Dag- of weekverhuur

SUP school Paddle en Surf biedt u de mogelijkheid een SUP board voor een dag te huren of zelfs voor een vakantie. Prijzen gaan in overleg en zijn afhankelijk van het type SUP board de duur van de huur.

Bedrijfsuitjes en andere feestjes

Suppen leent zich uitstekend voor bedrijfsuitjes en andere feestjes zoals een vrijgezellenfeest. Bij SUP school Paddle & Surf boekt u niet alleen SUP activiteiten is het ook mogelijk een combinatie te maken met een culinaire verwennerij van het Stadslab op het Indiëterrein.

Ga naar de bovenkant