Arrangementen

Arrangementen2018-05-31T11:52:01+00:00

Arrangementen

Wij kunnen voor u verschillende arrangementen samenstellen. Een culinaire combinatie in samenwerking met het Stadslab zorgt uiteraard voor het ultieme genieten! Ook voor een kinderfeestje, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of clinic bent u bij SUP school Paddle & Surf welkom.

Vacature instructeur SUP school Paddle & Surf

Vacature SUP instructeur / Watersportcoach

Supschool Paddle & Surf Almelo
Paddle&Surf Almelo is een (rijdende) supschool die de Stand Up Paddling sport in Twente promoot. U kunt bij ons terecht voor verschillende sup-activiteiten zoals lessen en suptours door het Twentse landschap. Ook voor verhuur en verkoop van Mistral supboards bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij hebben een thuislocatie in Almelo op het Indië terrein ter hoogte van het Stadslab Almelo.

Vacature: Sup instructeur /watersportcoach (m/v)

We zijn op zoek naar SUP instructeurs /watersportcoach die op verschillende dagdelen en met name overdag beschikbaar kunnen zijn.

Wat vragen wij?

Je hebt ervaring met het suppen (of ben je bereid de cursus te volgen in februarie/maart) en in het begeleiden van groepen. Je bent enthousiast, en zelfverzekerd, je werkt graag buiten en bent klantgericht; jij levert een actieve bijdrage aan een fantastische belevenis voor al onze gasten!
Als SUP instructeur begeleid je groepen gedurende evenementen. Je kunt differentiëren, leerdoelen stellen en bent verantwoordelijk voor de invulling en kwaliteit van de trainingen en lessen.

Werkzaamheden:
• Opbouw/afbouw van materialen voor evenementen en SUP lessen
• Ontvangen van gasten / cursisten
• Begeleiden van SUP lessen voor zowel beginnend als gevorderd
• Waarborgen van veiligheid en kwaliteit
• Zorg dragen voor het materiaal; onderhoud, schoonhouden, bijhouden schadelijsten ed.
• Borgen van veiligheid op het water
• Uitzetten van nieuw te ontwikkelen SUP activiteiten in en rondom Almelo

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende zomer-job in de periode maart tot oktober. Wij proberen je zoveel mogelijk in te plannen. Deze functie is op oproepbasis maar kan mogelijk uitgebreid.

Voel jij je direct aangesproken en klaar voor een fantastische uitdaging in een heerlijke omgeving? Stuur dan je CV en motivatie brief naar info@paddle-surf.nl ter attentie van Louwrens Klos.

Note; Je kunt werken op uren basis maar een gedeeltelijke bedrijfsparticipatie is ook mogelijk voor de dagactiviteiten

Aanvullende Info :
www.paddle-surf.nl
www.mistral.com

SUP dropping

U wordt door SUP school Paddle & Surf op een locatie buiten Almelo gedropt en supt al dan niet onder begeleiding terug naar de basislocatie aan het Indiëterrein. Een gezellige groepsactiviteit voor jong en oud. Deze activiteit is uiteraard te combineren met een culinair afsluiting bij het Stadslab.

Kinderfeestjes

Bent u op zoek naar een leuke wateractiviteit voor kinderen vanaf 10 jaar? SUP school Paddle & Surf biedt uitkomst. Een kinderfeestje op een SUP board eventueel in combinatie met een hapje en drankje bij het Stadslab op het Indiëterrein! De minimale leeftijd van de kinderen is 10 jaar en ze moeten in het bezit zijn van een zwemdiploma. Met spelletjes, wedstrijdjes en natuurlijk met een hoog fungehalte een zeer compleet waterfeest.

Dag- of weekverhuur

SUP school Paddle en Surf biedt u de mogelijkheid een SUP board voor een dag te huren of zelfs voor een vakantie. Prijzen gaan in overleg en zijn afhankelijk van het type SUP board de duur van de huur.

Bedrijfsuitjes en andere feestjes

Suppen leent zich uitstekend voor bedrijfsuitjes en andere feestjes zoals een vrijgezellenfeest. Bij SUP school Paddle & Surf boekt u niet alleen SUP activiteiten is het ook mogelijk een combinatie te maken met een culinaire verwennerij van het Stadslab op het Indiëterrein.